Outfit #68

23.02.2014 af: walkinrunout Kategori: outfit , , ,

By Malene Birger bluse og cardigan//Selected læderbukser//Nike sneakers//Isabel Marant tørklæde

En travl og hyggelig uge er ved at være gået – jeg har fået lavet en hel del praktiske ting samt været i biografen for at se Klassefesten 2 – og det kan godt være anmelderne ikke er enige med mig… men jeg synes virkelig at den er værd at se.

Jeg var afsted med en flok fra arbejdet og jeg tror vi startede med første grin 5 sekunder inde i filmen og grinede så hvert 5 sekund hele filmen igennem.

Har I set den? Ellers er det bare om, at komme afsted.

Jeg lovede lige et close-up af mit nye flotte tørklæde… og det blev da i hvert fald close… Hvis vi nu vælger at fokusere på tørklædet så går det nok 😉

Det er hvidt og en lidt ubestemmelig blanding mellem sort, lilla og mørkeblå og så er det ultra tyndt og blødt. Cashmere og silke… en helt perfekt kombination.

Kan I lide det?

 

Jeg vil snart lade op til en ny uge med søndagsbobler – en ny begivenhed vi har indført herhjemme… og når man har mulighed for det, hvorfor så ikke drikke champagne om søndagen?

 

Kram og fortsat god søndag!

6 thoughts on “Outfit #68

  • Det er jo også en perfekt combi 🙂
   – Jeg har tit haft Raya på til dette, men denne cardigan er tynd og ikke nær så varm – Raya kan godt blive lidt for varm nu… hvis der er vindstille eller sol 🙂

 1. Super lækkert tærklæde.
  Det passer til mange forskellige farver 🙂

  Dit hår minder meget om mit. Har du altid haft den længde og hvad fungerer bedst for dig?
  Jeg er nemlig i tvivl med mit eget hår, skal det vokse lidt længere, eller skal det klippes kortere?

  • Tak skal du have Iben 🙂
   Jeg har faktisk altid haft halvlangt hår – som dette – det er det jeg bedst kan lide. Det kan ikke blive længere uden at det bliver grimt, men jeg gad da godt at prøve at have rigtig langt hår.
   – men sjovt, at du skriver det… for jeg har faktisk gået og overvejet om ikke jeg skulle få klippet det til skuldrene… bare for at der skal ske lidt – Jeg er bare lidt bange for at jeg fortryder. 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.