Vi tar’ bar’ en tur til London, Baby…

26.02.2014 af: walkinrunout Kategori: travel


Ja det gør jeg så… sammen med et par veninder, som jeg har læst på universitetet med. En ren tøsetur og uden en hel bunke planlagte ting der skal laves og ses… vi skal bar opleve, nyde og flyde med strømmen…

Vi tager afsted i morgen aften og skal være der indtil på søndag… yeahhh og vi skal bo lige Kensington Gardens og Paddington Station.

Jeg må med skam melde, at det rent faktisk er tæt på 13 år siden, at jeg sidst var i London – hej, hov… hvor blev tiden af…. og selvom jeg føler jeg kender byen, er der jo nok sket en hel del i dette tidsrum… – så hvis I har nogle gode tips til hvad sådan en tre tøser simpelthen må opleve, så modtages de med kyshånd…

Kram!

14 thoughts on “Vi tar’ bar’ en tur til London, Baby…

  1. God tur søde Lise! 😀 Jeg skal selv derover med min mor og søster her til foråret. Har ikke rejst med dem i omkring 10 år. Vi nupper bare en enkelt overnatning. Så jeg glæder mig til forhåbentlig et par billeder 🙂

    • Det bliver da også fedt med mor-døtre-tur… ja jeg regner da helt sikkert med at gå taget lidt billeder 😉

  2. Ååårh hvor er du heldig!! Kunne tage til London en gang om måneden hvis jeg havde mulighed for det, elsker bare den by! Hvis I får lyst til en tur i shoppingcenter, så er Westfield virkelig godt, ligger lige ved Shepherd’s Bush station, og der er mange gode frokoststeder der også. Prøv fx stedet der har fish & chips, så godt. Vær derude når de åbner, så er der ikke særlig mange mennesker 🙂 Hvis I er til sushi en aften, så skal I prøve Dozo på Old Compton Street i SOHO, så lækkert sted!

    God tur! Er så misundelig 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.