27.2.2014 Outfit #70

27.02.2014 af: walkinrunout Kategori: Ikke kategoriseret

20140227-163309.jpg
H&M jeans//Vero Moda Sweatshirt//Munthe plus Simonsen nettop//Isabel Marant Sneakers//By Malene Birger tørklæde
Så er jeg faktisk klar til at rejse – og tusind tak for alle jeres ‘god tur – kommentarer’ – jeg glæder mig rigtig meget. Det bliver simpelthen så hyggeligt, at være sammen med ‘tøserne’ i tre dage. Bare os og the beautiful Streets of London.
Jeg har kun været på arbejdet indtil kl. 13 i dag og har derfor haft god tid til at finde tøj frem og pakke kuffert stille og roligt – og med en kop kaffe i den ene hånd… umm – altså sådan en uge på 3,5 dage kunne man godt venne sig til.

Nå, piger… pas godt på DK… til jeg er hjemme igen – og rigtig god weekend, når i kommer dertil.

Kram!

10 thoughts on “27.2.2014 Outfit #70

    • Uhh det har jeg…. og det var kun økonomien, der satte en stopper for, at vi ikke bare blev der en uge ;0)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook

Emner

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Fløg Blog med Email