New shades…. shopping in London part #2

04.03.2014 af: walkinrunout Kategori: new stuff

Dette er så mit andet køb… nye Ray Ban Aviators i gunmetal og med spejlglas…

Jeg har længe gået og kredset om et par Ray Ban Aviators og har bare ikke helt kunnet bestemme mig for farven på glasset. I lufthavnen havde de så alle farverne og det eneste rigtige at gøre er jo så, at få veninderne til at tage billeder hvor jeg prøver dem alle.

Hvad siger I…. har jeg valgt rigtigt?

Jeg kan fortælle, at jeg virkelig var tæt på at købe de grønne, men var så rimeligt sikker på, at min familie ville synes at de er vildt grimme… så jeg tog det næsten sikre valg… Gun-metal og spejl… det er da næsten klassisk.

Min mand syntes, at jeg skulle have valgt de helt klassiske med sorte glas og guldstel…. men ved I hvad… dem nupper vi bare næste gang…

Kram!

16 thoughts on “New shades…. shopping in London part #2

  • Ha ha… jeg vidste det…
   Normalt er jeg heller ikke bange for det helt klassiske, men jeg kan nu også godt lide, at der er lidt “sjovt eller anderledes”… og så har jeg bare så meget der passer bedst til sølv eller gun-metal.. (ha ha – du kan godt høre, at jeg har argumenterne klar)
   – jeg tror dog også, at jeg en gang, skal have mig et par med guldstel… så skal det være de brune 😉 ha ha

 1. Jeg synes, du har valgt helt rigtigt.

  Jeg vælger for det meste guld, når muligheden er der, men i det her tilfælde tror jeg aldrig, jeg havde fået købt nogen, fordi jeg ikke ville kunne beslutte mig (jeg er jo vægt). Eller måske jeg bare havde købt begge to med det samme 😉

  • Ha ha.. det kunne da være fristende at købe begge to, men de er jo ikke helt billige …. så jeg nøjedes lige med det ene par først 😉

  • Ja… heldigvis kommer solen da mere og mere frem – de her er jo klassiske og virkelig dejlige at have på… eneste ulempe er, at de ikke lige kan skydes op i håret og tages ned igen… i hvert fald ikke i mit – så hænger håret fast i de der næsedimser ha ha… så de må blive på eller i æsken 😉

  • Tak søde… og det lyder da som en rigtig god plan…
   – åhh jeg gad godt lige, at skulle til NY… det bliver så fedt for dig 🙂

  • Tusind tak ida… nu har jeg brugt dem en uges tid… og jeg er sikker på, at jeg har valgt rigtigt 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.