Do you like to move it?

06.03.2014 af: walkinrunout Kategori: food & drink, Samarbejde

[goviral]

I like to move it, move it… en helt igennem fantastisk sang, som altid har gjort mig i rigtig godt humør… I kender den godt ikke? Jeg synes den passer helt fantastisk til den virkelig cool orangutan… og den skønne “velkommen-dejlige-morgen-dans” – det er jo lige til at blive i godt humør af.

Og læg lige mærke til den geniale måde som Orangutanen drikker sin juice på…

Findes der noget bedre end at vågne om morgenen og have rigtig god tid til at fremtrylle det skønneste morgenbord med dejlig morgenmad lige fra pandekager og smoothies til lækkert brød, æg, kaffe og appelsinjuice… ikke i min verden, da jeg virkelig elsker morgenmad – det er det absolut bedste måltid på hele dagen og jeg kan nemt sidde og hygge med både mad, drikke og avis i flere timer.

Den morgenfriske orangutan viser rigtig godt, hvordan en skøn morgen sparkes igang og selvom jeg ikke lige laver den dans hver weekend… så kunne det da være helt vildt fedt at starte på den måde. Min familien ville helt klart være med på den – i hvert fald mine drenge, men indtil videre nøjes vi lige med juicen. Den tager vi så til gengæld i både æbleudgave og appelsinudgaven.

Hvad med jer… tager i både dansen og juicen?

 

Kram og rigtig god weekend

 

Udarbejdet i samarbejde med Rynkeby

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.