Midi-skirt – shopping in London part #3

08.03.2014 af: walkinrunout Kategori: new stuff , ,

River Island midi-skirt//Frensa Strik//Sonia Rykiel tørklæde

Midi-skørtet er egentlig en længde, som jeg har forsøgt at holde mig fra… jeg synes at længden skærer benet over på et sted, så det ikke er særligt flatterende for særligt mange… og så blev jeg alligevel grebet af både stemning og den der skønne 50-vibe, der er omkring netop denne kjolelængde da vi var i London.

I en River Island butik faldt jeg således pladask for dette skørt, som fåes i både laksefarvet og sort… og til en meget billig penge er jeg nu den lykkelige ejer af en nederdel, som næsten skriger på en Jive-rytme…

Hvad siger i piger?

 

Kram til jer!

10 thoughts on “Midi-skirt – shopping in London part #3

  1. Jeg synes, du ser superfin ud 🙂 Jeg har altid elsket midi-skirts – fordi det er så elegant, og så skjuler det lår og knæ, hæhæ 😉 Jeg kan rigtig godt lide denne version, du har købt, fordi der ikke er for meget stof lige ved hofterne. Hvordan er det i størrelsen?

    Mange hisner
    Rikke

    • Mange tak Rikke – jeg synes den er normal i størrelsen… men det er elastik, der er i taljen… så den kan jo selvfølgelig give sig lidt…
      Den falder nemlig rigtig flot… jeg kiggede på én fra Topshop også, men den var meget mere stiv i stoffet… og der får man altså virkelig talje og vidde ved hofterne 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.