Rosemunde

09.03.2014 af: walkinrunout Kategori: I wish, Samarbejde

Udarbejdet i samarbejde med Rosemunde

De startede med at lave silketoppe og silkecardigans for snart rigtig mange år siden og jeg har faktisk stadig en del af dem jeg købte for år tilbage, for de holder sig nemlig rigtig godt og så er det bare det skønneste at have på… især om sommeren.

De kan selvfølgelig stadig fåes, men de sidste mange år er der også kommet en del flere styles til i Rosemundes sortiment og jeg har lige kigget lidt på deres nye kollektion. Der er rigtig mange fine blondebluser og blondekjoler.

Jeg sukker altid lidt efter sorte blondekjoler… det er noget af det flotteste synes jeg, men den hvide blondebluse er jo helt perfekt her til foråret. Jeg vil sætte den  sammen med den flotte røde nederdel og en cashmerecardigan  – for så er man både pænt og smart klædt på – og det er jo lige mine farver ha ha.

Den kortærmede sorte t-shirt, der har en lidt speciel blonde for oven, synes jeg er rigtig fin og noget mere skarp og grafisk end de helt almindelige blomsterblonder. Den er lavet i modal, som er et af de lækreste materialer til t-shirts… fordi det falder så flot og let – og så drømmer jeg altså bare lige nu også om en hvid blazer… det må være foråret, der har fået tag i mig.

Alle mine favoritter og mange flere kan findes på Rosemunde.dk og hvis man skriver sig op til at modtage Rosemundes nyhedsbrev, kan man lige nu få 75 kroners rabat på dit første køb. Så hvis der er noget der frister, må I endelig huske det.

 

Kram og fortsat god søndag!

2 thoughts on “Rosemunde

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.