Shopping in London part #4 – the last one….

11.03.2014 af: walkinrunout Kategori: new stuff

Det fjerde og sidste køb fra London er en ultra feminin silkeskjorte med små fine hjerter. Jeg fandt den i en genbrugsbutik i Notting Hill. Retro Clothing… og den butik kan virkelig anbefales, hvis man godt kan lide lækkert genbrug – Der var virkeligt meget og priserne var helt ok… jeg kunne sagtens have købt meget mere.

Schumacher silkebluse

Blusen er helt gennemsigtig og man er derfor nødt til, at have en top eller noget andet indenunder. Den har de fineste pufærmer og så er den jo næsten kejserens-klæder-agtig at have på… man mærker den slet ikke ha ha.

Prisen var 25 Pund – ca. 225kr.

Er den ikke fin?

 

Kram!

8 thoughts on “Shopping in London part #4 – the last one….

  1. Den er rigtig fin og har stensikkert været markant dyrere fra ny. Mit eneste spørgsmål er, hvorfor du ikke gik mere amok, hvis det var prisniveauet;-)

    • Ha ha.. åhh det ville jeg også gerne… men for at være helt ærlig – vidste jeg, at jeg ville have solbrillerne og jeg har også shoppet vel rigeligt de sidste par måneder… så hvis der ikke skulle være helt lavvande i kassen… var jeg nødt til at begrænse mig – men jeg skal helt sikkert spare lid sammen og ind i den genbrug igen 😉

    • Ja, den er jo sikkert også gammel – men den er simpelthen så fin 🙂
      Jeg har helt lyst till fler af sådan slags.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.