Disco Fever….

12.03.2014 af: walkinrunout Kategori: Samarbejde

I mit netværk holder vi hvert år et landsmøde, som strækker sig over en hel weekend. Om fredagen er der temafest og om lørdagen er det galla.

Jeg glæder mig rigtig meget til om fredagen, da jeg virkelig elsker alle former for udklædningsfester… om det så bare er en almindelig fastelavnsfest, halloween eller decideret temafest…

I år er temaet for vores fredag aften Disco…  og så kan det da næsten ikke blive bedre vel?

Jeg har været inde på Gag.dk, for at udvælge nogle kostumer, som vil passe godt til denne aften…

Kostumerne er ikke særligt dyre. Priserne ligger fra 135 kr. til 269 kr. og så er de lavet i et strækbart materiale, så de kan passe de fleste.

Jeg synes i øvrigt det er rigtig sjovt med Abba-kostumet (Agnetha) for da jeg var barn havde jeg faktisk en Abba-dukke med netop det tøj på…. ha ha – måske er det, det jeg skal vælge.

Hvilket synes I er sejest? og har I det ligesom jeg med hensyn til udklædningsfester? altså at det bare er rigtig sjovt.

Der er jo selvfølgelig masser af andre kostumer inde på Gags hjemmeside – fx. Find Holger kostumet til mænd eller et flot brandmandskostume til børn.

 

Kram!

4 thoughts on “Disco Fever….

  1. Så sejt! Jeg skal til fødselsdag med 80’er tema og det kunne da være supernice at komme til festen i outfit 3. Desværre har jeg købt udklædningstøj, men til næste gang…

    • Ja… for min skyld må der også godt komme rigtig mange udklædningsfester – det er simpelthen så sjovt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.