16.3.2014 – Outfit #71

16.03.2014 af: walkinrunout Kategori: outfit , , ,

Part Two Læderbukser//Frensa Strik//Isabel Marant Pour H&M bomber//By Malene Birger Tørklæde//Isabel Marant sneakers//Jimmy Choo for H&M taske

Hej søndag og hej sol…

Jeg har lige været lidt stille herinde, da det virkelige liv har været ret proppet med dejlige ting, der har taget al min tid… Men her er lige et outfit fra i går, hvor jeg brugte stort set hele dagen på gymnastikforeningens forårsopvisning.

Mine drenge går til spring og er efterhånden blevet utroligt dygtige (sådan synes en mor vel altid) men det er da totalt sejt, når de både laver baglæns salto og barani…

Når man skal sidde på stolerækker med minimal benplads og ingen mulighed for at bevæge sig synderligt, er man nødt til at gøre det så behageligt som muligt rent tøjmæssigt… og dette blev mit bud…  bløde materialer og mulighed for at tage tøj af eller på, alt efter temperaturen i hallen. Fungerede perfekt.

I går aftes var vi til middag hos et vennepar… virkelig hyggeligt og med lækker, lækker mad og vino… Så min søndag skal bare bruges på afslapning, tøjvask og måske lidt træning.

Jeg har forøvrigt intensiveret min træning – ja faktisk siden november… og det er helt vildt, så meget energi jeg har for tiden… Jeg vil fortælle om det i et fremtidigt indlæg 😉

 

Nu må I have en skøn søndag…. jeg vil nyde solen nu!!!

Kram!

8 thoughts on “16.3.2014 – Outfit #71

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.