Shoes, shoes, shoes…

17.03.2014 af: walkinrunout Kategori: I wish, Samarbejde

Én af de ting i verden man ikke kan få for mange af…

Lige nu, i takt med at vejret bliver bedre og bedre, har jeg helt vildt lyst til at shoppe sneakers – en genial sko, som både er smart og samtidig det mest behagelige, at have på.

Der findes lige pt. utroligt mange, som jeg godt kunne tænke mig, men de fine mønstrede fra Caroline Blomst for Graceland er virkelig i mit søgelys. Jeg synes den orange farve er så fin og forårsagtig og så vil de bare se fantastiske ud til et par denimshorts og en løs hvid skjorte.

Kappa-modellen er jeg også ret vild med og jeg kan faktisk rigtig godt lide begge farvekombinationer… den neutrale og den med de turkise snørrebånd…

Den sidste jeg har taget med her, er fra Vty og jeg synes at den sarte lyserøde farve er rigtig fin sammen med leopardmønsteret.

Jeg har fundet både Carolines bud på en lækker sneakers samt Vty’s og Kappas, på Deichmann.com – hvis I ikke kender webshoppen kan jeg fortælle, at de forhandler alle mulige slags sko til både kvinder, mænd og børn. Udvalget er stor på både størrelser og modeller og priserne er faktisk ret gode.

Det er angivet om skoene eller støvlerne er i ægte læder og det er jeg personligt ret glad for, idet jeg ikke så godt kan bruge sko i kunstlæder. Endvidere er det muligt at fremsøge både efter størrelse, mærke, type, hælhøjde og farve… så det er nemt at finde lige det man leder efter.

Er I også gået i sneakers-mode?

 

Kram! 

 

***Udarbejdet i samarbejde med Deichmann.com***

8 thoughts on “Shoes, shoes, shoes…

    • Det kan jeg godt forstå… og så er det bare så fedt, at de er begyndt at lave så mange lækre modeller og farver 🙂
      – god gå-tur 🙂

    • Siger de ikke også, at det kun er sundt at have en masse fodtøj at skiftes med… det henholder jeg mig i hvert fald til ha ha

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.