Just the way I like it…

18.03.2014 af: walkinrunout Kategori: outfit , , ,

Sort.. pink… skridttæller… ha ha… Jeg ved godt at skridttælleren ikke plejer at være en fast bestanddel i mit outfit, men lige netop i denne periode er jeg, sammen med mine kollegaer, med i tælskridt-kampagnen og er derfor nødt til, at være udstyret ordentligt.

Kender I kampagnen?

Guess Cardigan//Vero Moda Jeans//Isabel Marant sneakers og tørklæde//Ray Ban solbriller

Hvor er det skønt, at der bliver lysere og lysere og at varmen langsomt trænger sig på – det varer ikke længe før vi kan smide vinterjakkerne og hoppe i læderjakke… uhh det bliver godt.

I morgen skal jeg holde tidligt fri fra arbejdet og ud på to forskellige skoler for at undervise i zumba – det er altid en stor fornøjelse, at se de unge piger og drenge give den gas med de latinske rytmer  – så jeg regner med endnu en skøn dag i morgen 🙂

Kram!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.