High on heels…

19.03.2014 af: walkinrunout Kategori: I wish, Samarbejde

Tidligere var jeg rigtig god til det med rigtig høje hæle… men jeg er med tiden blevet noget mere magelig… eller vi kan også sige, at jeg prioriterer højere, at kunne danse hele natten (det lyder lidt mere cool) 😉

Derfor er jeg også blevet ret glad for stiletter med plateau, som ser højere ud end de egentlig ér og festsko med kilehæl, hvor man har højden, men samtidig mulighed for at have vægten på hele foden.

Disse pumps med kilehæl er 8cm høje og derfor rigtig fine som festsko og så er de i glimmer og med en blød lædersål, med bløde punkter til trædepuderne… er de ikke flotte og lyder det ikke fantastisk… De hedder Savannah og er fra webshoppen Dressme.dk… og hvis man ikke er til de lyse, fåes de faktisk også i sort.

Så mangler man jo bare festen, hvor der virkelig skal danses igennem ha ha.

Hos Dressme.dk er der ikke kun et stort udvalg af sko, der er også tøj… og rigtig mange kjoler. Især synes jeg de har et stort udvalg af festkjoler og cocktailkjoler. Det er ikke så tit  jeg har brug for en fin lang aftenkjole, men hvis jeg skulle få brug for en lige nu… ville jeg gerne vælge én af disse tre.

Det er samme model, bare i hver sin farve… lavet i 95% Viskose, 5% Elastan… og prisen er næsten det bedste 199 kr. … det er da vildt billigt – man bør næsten snuppe to.

Jeg har en stor svaghed for rød… så hvis jeg skulle vælge ville det nok blive den… er de ikke fine?

 

Kram!

4 thoughts on “High on heels…

  1. Uhh, synes godtnok de sponsorerede indlæg fylder lidt for meget herinde pt. Synes det er fint med sådan et engang imellem, selvfølgelig skal i få noget ud af at blogge osv. Men 2 sponsorerede indlæg med et alm. imellem bliver lidt for meget, efter min mening. Hvis man kigger lidt tilbage er det ikke første gang.

    • Det kan jeg godt følge dig i Mie, jeg prøver dog på at passe dem ind i hvad der lige rører sig eller hvad jeg lige tænker på, så nogle gange sker det, at der kommer to lidt tæt på hinanden.
      Jeg vælger kun dem, som jeg synes passer ind 🙂
      Men jeg skal lige tænke over det – og tusind tak for både din ærlighed og fordi du læser med 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.