Getting in shape…

20.03.2014 af: walkinrunout Kategori: Ikke kategoriseret

Jeg fortalte tidligere, at jeg har intensiveret min træning siden november og lovede lige, at fortælle med hvad og i hvilket omfang.
Jeg har altid dyrket motion og har også forsøgt, at lave en eller anden form for aktivitet hver dag. (Nogle dage blev det dog kun til 7min. workout, som fåes som app til telefonen)
Jeg havde dog lyst til at prøve at komme i rigtig god form og i løbet af efteråret overvejede jeg nøje, hvordan jeg kunne få det presset ind i hverdagen…. jeg kunne faktisk slet ikke lade være… og startede derfor med styrketræning.

20140320-082611.jpg
Det går rigtig godt og efter fire måneder er jeg ikke bare blevet meget stærkere og noget mere tonet – jeg har også rigtig meget energi. Desværre var jeg ikke så forudseende, at jeg tog et før-billede, men her over kan man i hvert fald godt se, at der er kommet muskler på armene.
I praksis gør jeg det, at jeg forsøger at træne hård og tung styrketræning tre gange om ugen, enten på Pump-hold eller i træningscentret. Ud over det løber jeg en enkelt gang om ugen og så passer jeg også mit zumbahold hver mandag.
Det er en perfekt kombination og lige nu har jeg det sådan, at jeg godt kan tænke… øv, det er pausedag… ha ha (så er man da nået et stykke vej)
Der kommer også lidt ekstra på engang imellem… bl.a. var jeg i går ude for at undervise i zumba – først en SFO og derefter en efterskoleklasse. Det er både rigtig fedt og givende, at se små og store børn give den gas med arme, ben og hofter… og alle bliver i fantastisk humør.

20140320-083622.jpg
Som tak fik jeg en æske chokolade og nogle lækre lakridser… og det må jeg sige… det faldt i vældig god jord… lækkert.
Generelt synes jeg at træning og motion er ekstra i fokus lige i øjeblikket… er det bare fordi jeg selv har givet den et ekstra skub eller ér der noget om det? Hvad med jer?

Kram!

13 thoughts on “Getting in shape…

 1. Uha, lækre guns der! 🙂 Ja der er kommet ekstremt fokus på træning og sundhed. Kan fx se det på min sundhedsblog, der får nye følgere hele tiden, selcvom jeg ikke er særlig aktiv derinde, og sundhedsblogs og sundhedsprofiler på Insta har sindssygt mange følgere, og der bliver flere og flere. Men det er jo kun godt med fokus på sundhed, bare det ikke tager overhånd 🙂 Men det lyder som en rigtig sund tilgang du har til det 🙂

  • Ha ha – tak søde 🙂
   Ja.. jeg er også selv begyndt at følge andet end mode på både instagram og blogs… følger også med hos dig… jeg kan desværre bare ikke kommentere (jeg får hele tiden en fejl… men så er det godt, at jeg ved, hvor jeg ellers kan finde dig :-))

   • Det er godt nok mærkeligt! Send mig evt. meget gerne et screenshot af fejlbeskeden ved lejlighed. Gad vide om det er tilfældet for flere, for der kommer utrolig få kommentarer på den blog, hvilket undrer mig lidt, da den har flere følgere end den anden.

 2. Hold nu helt op, hvor er du mega sej.
  Selv var jeg lige begyndt at træne, sådan ordenligt og reglmæssigt her i det nye år, men måtte stoppe i slut februar på grund af mine mave, som virkelig er tarvelig. Nu glæder jeg mig til gastro-afdelingen forhåbentlig finder ud af hvad der er glat, og hvad man kan gøre, så jeg kan komme igang igen!

  • Tusind tak Trine… og puhh jeg håber da virkelig for dig, at de kan finde ud af noget… ikke bare for, at du kan komme i gang igen, men også fordi det jo er hårdt, at gå rundt og have det skidt… især når man ikke er klar over hvad det skyldes.
   Jeg krydser fingre 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.