Eyes on…

22.03.2014 af: walkinrunout Kategori: I wish

Jamen for sulan…. !!!

Denne satin bomberjakke fra franske Iró fangede med det samme mine øjne, da jeg sad og kiggede lidt på forskellige webshops. Jeg synes den er super flot med det vævede stof og de fine hvide læderkanter. Jeg kan se den sat sammen med næste alt jeg ellers ejer – både kjoler, jeans, shorts og nederdele…

Det er altså intet mindre end perfekt… næsten… ha ha – desværre er prisen og det faktum, at den skal renses, noget der taler imod at jeg investerer i den. Jeg er bare så dårlig til tøj der skal renses… det får tit lov at ligge og vente… til jeg har samlet en lille bunke, som jeg så kan tage ned med… er det bare mig? Er I gode til, at få skippet tøjet til rens med det samme?

Er den ikke bare flot?

 

Kram!

3 thoughts on “Eyes on…

    • Uhh – det plejer at være farligt…. når du får øje på noget… 😉
      – men den er virkelig utrolig flot … jeg har ikke set den irl, men er sikker på at den ikke skuffer 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.