Lego Wear

23.03.2014 af: walkinrunout Kategori: Samarbejde

***Udarbejdet i samarbeje med LEGO Wear***

Hvis I har børn kender i helt sikkert både LEGO-klodser og LEGO Wear… som dansker er det vist uundgåeligt…

LEGO wear blev starter i 1993, ca. 44 år efter at LEGO koldserne så dagens lys og tøjet bliver udviklet efter de samme grundlæggende værdier, som LEGO legetøjet gør. Det er farverigt, anvendeligt og meget slidstærkt…. faktisk ligesom selve klodserne…

Lego Wear laver smart og sjovt tøj til børn i alderen 9 måneder til 12 år – både til piger og drenge. Webshoppen er inddelt, så det er muligt at søge på pigetøj fra 9 måneder til 3 år, pigetøj 4-12 år, drengetøj 9 måneder til 3 år, drengetøj 4 år-12år samt overtøj eller outlet, som dækker over udsalgsvarer og hvis man ikke lige nødvendigvis SKAL have det sidste nye, så er der ret meget at spare i den kategori.

Mine drenge har altid haft meget tøj fra LEGO – dels er materialerne rigtig lækre, men det vigtigste er faktisk at alt hvad de laver holder rigtig godt. Næsten alle de ting jeg har fra LEGO, har begge drenge brugt, for det bliver ikke slidt på sammen måde som andet børnetøj.

Den skønne, bløde og varme fleece, som yngstesønnen har på, på billedet ovenover er fra  Lego-Chima – og den fungerer perfekt som cardigan/trøje lige i denne årstid, hvor der stadig er for koldt om morgenen til bare at have en t-shirt på, men hvor det til gengæld godt kan blive så varmt om eftermiddagene, at sweatshirts er for meget.

Den fås op til størrelse 12 år og lige nu er den faktisk på tilbud til 199 kr. – find den her.

Vidste i for øvrigt godt, at Chima engang var et uberørt paradis, som nu er blevet en slagmark for otte dyrestammer. Bedste venner er nu værste fjender. Dyrene kæmper om kontrollen over en naturressource kaldet chi – et kraftfuldt element, der både er en kilde til liv og til ødelæggelse. Kun nogle få modige helte i Chima forstår chi’ets sande natur og risikoen for rigets fald, hvis chi’et misbruges. Disse heltes fortællinger, og fortællingerne fra dem, der ønsker at misbruge chi’et, kaldes for … Legends of Chima.

Altså det er da en cool LEGO-verden, ikk?

 

Kram!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.