Outfit #72 – fra en forårsfest i marts…

23.03.2014 af: walkinrunout Kategori: outfit , ,

Det kan godt være lidt svært, at finde den helt rigtige kjole, når man bliver inviteret til forårsfest… Huden er vinterbleg og de skønne farver der ser så fantastiske ud til sommerbrun hud er ikke helt det samme sat sammen med hvide arme og ben.

Men ikke desto mindre sprang jeg i en gul og blomstret kjole i går, da min mand og jeg var inviteret til forårsfest.

Carven kjole//Billi Bi sko//Yvonne Koné taske

Med nylonstrømper og en lille portion selvbruner (af den slags som kun giver meget lidt) syntes jeg egentlig at resultatet blev både ok og forårsagtigt.

At jeg så var den eneste der havde tænkt forår… ud over to mænd, som havde lysegrønt på, er en helt anden sag…. men mon ikke alle de andre har tænkt ligesom jeg mht. de vinterblege lemmer, der bare gør sig bedst i sort ha ha…

Det var i øvrigt en dejlig fest og med rigtig god mad og fri bar.

– og ja… det blev sent… men jeg er ret frisk i dag og har således også overstået dagens træning – nu skal det smukke solskin nydes… ha’ en skøn søndag piger.

 

Kram!

9 thoughts on “Outfit #72 – fra en forårsfest i marts…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.