Så blev det forår….

26.03.2014 af: walkinrunout Kategori: Samarbejde

*** Udarbejdet i samarbejde med XL byg***

Morgenen startede ret mørk og regnfuld, men nu er det klaret op og jeg tør godt tro på at foråret er her – og ja, jeg ved godt, at der sagtens kan nå at komme sne endnu, men hvis der gør… kommer det ikke til at ligge ret længe. Skønt.

Jeg elsker de første dage, hvor man virkelig kan mærke varmen fra solen og alting pibler op af jorden… søde og smukke forårsblomster, men også al ukrudtet ha ha… Jeg er ikke det store havemenneske… jo bevares, jeg elsker at være i haven og nyde den, men det der med at lave havearbejde… er bare noget der skal overstås.

Erfaringsmæssigt ved jeg at det gælder om, at få luget hurtigt…. så kommer der mindre i den sidste ende, så denne weekend håber jeg på, at vejret bliver rigtig havevejr…

Så skal jeg have luget i de få bede vi har, plantet blomster i krukker og måske lave et lille bålsted.

Og se lige her, hvad jeg fandt på XL byg’s webshop…  Snobrødspind, pandekagepande til bål, popcorn-net og det flotteste stativ til madlavning i haven. Jeg er helt sikker på, at det hele ville være et hit for mine drenge…. og for mig.

Elsker I ikke også bare når vejret er til, at man kan lave mad i haven?

Jeg var faktisk ikke klar over at man kunne få den slags i et byggemarked som XL byg… men de har jo alverdens skønne ting til havefolket ha ha… og priserne er helt i orden. De har faktisk også lave priser på træpiller selv om jeg ikke håber på, at vi får brug for flere af dem i år, nej så hellere havemøbler og krukker og potter.

Kram!

2 thoughts on “Så blev det forår….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.