30.3.2014 – outfit #75

30.03.2014 af: walkinrunout Kategori: outfit , , ,

H&M tshirt//T by Alexander Wang nederdel//Rosemunde cardigan//Acne støvler//tørklæde fra Kina (hjembragt af min søde svigermor)

Forblændet af det skønne vejr der var lørdag… sprang jeg i dag i noget lidt let… og læderjakken fik sin første tur i 2014… Ok – det var ikke varmt, men fint nok… (den kom på… lige efter at dette billede blev taget)

7-eleven havde sommertidskampagne, så man fra kl. 12.00 i dag kunne få gratis is… og til det, havde jeg så en lille date med mine drenge. Jeg ringede og spurgte en veninde om ikke hun og hendes børn ville være med og så gik vi ellers en lang tur…

Børnene med hver deres is og vi voksne med kaffelatte…. skønt.

Jeg ved godt, at det er reklame, men det er da et virkelig godt tiltag…der, så vidt jeg kunne se, kunne lokke folk på både “iskøb” og gåtur.

Sidst på dagen kom min mand hjem… han har været på herretur i Budapest …. og han havde medbragt en flaske lækre bobler til mig… hvor skønt er det lige…

Perfekt weekend… jeg håber at jeres var lige så skøn.

 

Kram!

7 thoughts on “30.3.2014 – outfit #75

  1. Flotte, lange stænger du har her! Den træning giver da virkelig bikini krop 🙂
    Jeg fik også en lille is 😉 Lagde den i fryseren og nød den om aftenen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.