March 2014… shopping og plan om revanche…

03.04.2014 af: walkinrunout Kategori: shopping, travel

Min marts startede jo som bekendt i London og det var så også der jeg gjorde mit første køb i måneden der lige er forbi… nemlig den flotte lyseblå silkeskjorte fra Zara.

At det så næsten skulle gå hen og blive det eneste jeg købte i marts, var jo ikke til at forudsige… men sådan blev det altså – og jeg tænker, at det måske skyldes, at jeg faktisk har alt hvad jeg behøver….. Naaahhh – kan det virkelig passe?

I hvert fald har jeg tænkt mig at tage revanche i næste uge hvor jeg drager mod Frankrig. Vi tager simpelthen, hele familien, til Reims i Champagne i fire dage og derefter til Paris i tre. Det skyldes ene og alene, at vi i år helt sprang vores ellers obligatoriske skiferie over… og det går da ikke uden, at man i stedet planlægger noget andet.

I Reims skal vi smage og købe en masse champagne – eller ja… et par flasker skal vi da få råd til… men hvad vi ellers skal lave ved vi ikke endnu. Har I nogle gode forslag, vil jeg da være rigtig glad 🙂

I Paris er vigtigste projekt, at komme i Eiffeltårnet… for det missede vi sidst vi var der med drengene og nu skal det altså være… og ellers skal vi da indsnuse det franske forår (forhåbentlig), se på butikker og nyde lækker mad. Kender I til noget vi bare MÅ se… så fortæl gerne om det…

Kram!

5 thoughts on “March 2014… shopping og plan om revanche…

  • Ja det bliver vildt lækkert… og ok.. jeg tror også sagtens at vi kan finde noget godt at se på 🙂

 1. PARIS! Ih, jeg var der og holde nytår i 2008 – fantastisk by!
  Jeg glæder mig til at følge med – jeg nøjedes selv med at kigge på Eiffeltårnet, da jeg va af sted – er ikke god til for mange turister, så vi udforskede meget ukendte dele af byen omkring Marais kvarteret og Eiffeltårnet 🙂

  Det bliver dejligt for Jer!

  /Linda

  • Ja… det bliver så skønt… og denne gang har vi god tid – jeg har været der to gange, men altid kun et par dage 🙂

 2. Ej, rigtig god tur søde 🙂 Jeg har kun selv været i Paris i meget få timer. På vej til Disney Land. Iført Spice Girls mavebluse. Jeps, det er mange år siden 😉 Nyd det, jeg glæder mig til dine billeder <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.