New in… Fitness gear

04.04.2014 af: walkinrunout Kategori: exercise, new stuff

Jeg går til den i fitnesscentret… og er kommet op på at løfte en hel del. Det er selvfølgelig rigtig fedt, at man kan mærke at man bliver stærkere, men det har også betydet at jeg er stødt på en ny udfordring… nemlig, at jeg kan få vabler i hænderne af de tunge vægte ha ha.

Det er der heldigvis råd for, så jeg har simpelthen shoppet træningshandsker. De er af mærket Energetic og de er købt i Intersport til et par hundrede kroner – og jeg kan godt fortælle, at det er et rigtig godt køb.

Det gør det meget lettere at holde på vægtstængerne, som ikke sådan lige glider ud af hænderne længere og jeg har slet ikke den mindste snert af vabler i hænderne.

En ekstra bonus er så også, at man på en måde føler sig en smule proff, med den slags “rigtigt fitnessudstyr” ha ha… og så kan man jo lige klare lidt mere.

 

Træner i også med handsker, hvis I altså træner… eller er det bare for meget? Af og til drømmer jeg om et fitnessrum derhjemme. Hvis den drøm en dag bliver en realitet kan man her hos Bilka finde alt i træningsudstyr.

 

Kram!

/udarbejdet i samarbejde med Bilka

5 thoughts on “New in… Fitness gear

  1. Du er sgu sej, Lise! 😀 Nej, jeg træner kun på mine dansehold eller svømmer. Men hvis jeg trænede med vægte eller maskiner, så ville jeg klart undgå vabler 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.