7.4.2014 – outfit #76

20140407-072704.jpg
Allez Allez skjorte//H&M Jeans//Hugo Boss Tørklæde (lånt af mor)//Elena Miro jakke//Isabel Marant sneakers// Jane Kønig halskæde//Izabelle Camille øreringe

Dette outfit er fra lørdag, hvor vi var i Aalborg for at fejre min mors fødselsdag. Hendes rigtige fødselsdag var søndag, i det tilfælde, at nogle kunne undre sig over den overskydede himmel ha ha.

Vi brugte det meste af dagen på at spise rigtig lækker mad… og hold da op, hvor var der meget vi skulle igennem – derfor var det også skønt, at vi lige kunne gå en lille tur i Østerådalen – et naturområde i det sydøstlige Aalborg.

20140407-073044.jpg

Min søster og hendes familie var også med til fødselsdag – og hold op, hvor var det skønt at se alle fætrene lege så fint sammen (hun har også to drenge).

Min søndag blev brugt på indsamling til fordel for Kræftens Bekæmpelse, for første gang. Jeg har overvejet det flere gange, jeg har aldrig lige fået taget mig sammen til at få meldt mig til – men hold da op… det var en rigtig god oplevelse – alle er utroligt flinke og givende, så det er ikke sidste gang jeg gør det.

Har I haft en god weekend?

Kram og god start på ugen!

6 thoughts on “7.4.2014 – outfit #76

  1. Den skjorte ville jeg gerne have haft fingrene i, jeg har den i sort i kjoleversion, men jeg tror jeg ville få brugt skjorten mere 😉

    Og fedt at du har været ude og samle ind, jeg tror efterhånden de fleste kender en eller flere der på en eller anden måde har været eller er ramt af kræft, derfor kan jeg sagtens forestille mig at folk gerne vil støtte op omkring kampen mod den forfærdelige sygdom.

  2. ej, men altså! Du ser mega nice ud!! Så flot det hele til dig.

    /Chau

    ps. har i øvrigt sendt en besked til dig på insta om at kontakte mig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.