Kan Danmark reddes med romantik?

16.04.2014 af: walkinrunout Kategori: Ikke kategoriseret, Samarbejde, travel

[goviral]

***Udarbejdet i samarbejde med Spies***

Danmark står over for en krise. Vi har den laveste fødselsrate i 27 år. Hos Spies er vi bekymrede, for færre danskere betyder færre til at forsørge den aldrende befolkning – men trist nok også færre Spies-rejsende. Undersøgelser viser, at danskerne har 46 % mere sex på storbyferier, og da mere sex øger chancen for flere børn, ordinerer vi en romantisk storbyferie for at redde Danmarks fremtid.

Jeg kan ikke lade være med at trække på smilebåndet… for helt ærligt… kan man det? redde danmark med romantik og sex? Jeg ved det ikke – men jeg er sikker på at selvom vi ikke nødvendigvis bliver flere danskere af det, så er det både en rigtig god oplevelse og et pusterum fra hverdagen, at tage på storbyferie.

Jeg er netop kommet hjem fra Frankrig – og nej… jeg bidrager ikke til flere fødsler i DK, end jeg har gjort 😉

Vi var først i Reims, hvor vi fik oplevet kulturen omkring produktionen af champagne… og selvfølgelig også smagte en del og derefter var vi i Paris, hvor besøg i Eiffeltårnet var det helt store, da mine drenge endnu aldrig har været så højt oppe. Begge steder gav fantastiske oplevelser og det var selvfølgelig slet ikke nogen ulempe, at der rent faktisk er noget lunere i Frankrig på denne tid. Vi kom lige et skridt nærmere sommer…. og selvom jeg lige er kommert hjem… er jeg klar til både Barcelona, Rom, New York, Berlin og London… hvis det skulle være.

Hvis I selv har lyst til en storbyferie… eller bare at hjælpe Danmark – og Spies… så er der faktisk lidt sjovt at kigge på her.

Kram!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.