New stuff… Kari Traa Tights

17.04.2014 af: walkinrunout Kategori: new stuff

Sødeste Anne Cathrine Bro har afholdt en super sej konkurrence, som jeg vildt gerne ville vinde… og hey… det gjorde jeg… juhuuu

Præmien var et gavekort til Dinsport.dk, som er en webshop med …. ja, alt til sport – de har en række af de mærker som jeg er allermest fan af.. bl.a. Kari Traa, Nike og Asics.

Jeg havde i forvejen et rigtig godt øje til de lækre tights fra Kari Traa, så jeg blev selvfølgelig super duper glad, da jeg fik at vide, at jeg var vinderen.

Nu er de mine… og piger!… de er så fede – dels er de virkelig flotte og dels er de rigtig lækre at have på – sådan lidt a la Kejserens nye klæder ha ha – man mærker slet ikke, at man har dem på… intet generer og de føles helt tørre hele tiden (selvom de ikke er det… tro mig… jeg går til den)

Jeg har valgt dem i den trekvart-lange udgave… og sukker nu efter den helt lange også…

Jeg har prøvet dem både til løb og til træning og til begge dele er de super skønne… Billederne er fra træningsrummet på det hotel vi boede på i Reims… meget sparsomt, men det var der 🙂

I kan godt høre, at jeg var den helt rigtige vinder ikke? Ha ha – og giver dem hermed min varmeste anbefaling. Kæmpe tak Anne Cathrine.

Kram!

2 thoughts on “New stuff… Kari Traa Tights

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.