Love to wear

I Gallery Lafayette i Paris faldt jeg over den fede t-shirt fra Zadig et Voltaire med teksten “I should have been a cowboy” – den er i det blødeste bomuld og teksten er med blå glimmer – what’s now to love. Det helt perfekte at sætte sammen med vil være et par rå shorts, som dem jeg har fundet her og som også er fra zadig-et-voltaire.

Med t-shirts og shorts følger altså sandaler – og selvom jeg ikke lige helt er nået dertil endnu, drømmer jeg rigtig meget om de fine lædersandaler fra Yvonne Koné. De er vildt flotte og så forestiller jeg mig at de bare bliver skønnere og skønnere at have på efterhånden som de bliver brugt.

Om halsen vil jeg elske at have det fine tørklæde fra Stories by Rikke Mai – jeg synes de brændte farver er virkelig flotte sammen med det blå glimmer samt det sorte.

Tasken er på én gang elegant og afslappet… den er fra Isabel Marant og vil sikkert kunne bruges til alt lige fra en strandtur til en fest en lun sommer aften.

Smykker behøver der ikke være så mange af, når der er så meget farve på tørklædet, så jeg vil bare vælge at tage et smalt sølvarmbånd på fra Maria Black.

Kunne I godt tænke jer lidt af det samme?

 

Kram!

2 thoughts on “Love to wear

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.