Detaljerne – Louis Vuitton

19.04.2014 af: walkinrunout Kategori: Ikke kategoriseret

20140419-234528.jpg
Jeg har shoppet en lille fin ting hos Louis Vuitton i København… en fin lille hængelås i ‘guld’ – med LV-monogram på og med to små fine nøgler til.

20140419-234749.jpg
Grunden er faktisk, at jeg i Frankrig købte mig en vintage Louis Vuitton kuffert… og ja… I skal nok få den at se… for den er virkelig flot – men da den er både gammel og brugt vil jeg lige gøre den lidt fint i stand først.
Der var en hængelås på den, men nøglerne var væk… så derfor den nye lås… så bliver det bare spændende om den gamle lås kan tages af uden at gøre skade på kufferten.

20140419-235238.jpg
Låsen var faktisk ok i pris… 200kr. jeg havde nok frygtet, at den kostede meget mere og så må jeg indrømme, at jeg stadig falder lidt på halen over hvor fint de pakker tingene ind, i den der LV-butik… altså… er det ikke fornemt?
Når det så er sagt, kan jeg godt fortælle, at de også er lidt snobbede derinde… i hvert fald nogle af dem… jeg aner simpelthen ikke hvorfor, men det var først tredje ekspedient jeg fik fat på, der gad at fortælle mig prisen på en eventuel rem til kufferten…
De to første ville gerne se den… ‘For at kunne vejlede mig ordentligt’ – altså hvad tror de… at jeg ikke er i stand til at vurdere hvor tyk den skal være for at kunne holde… åbenbart ikke… Jeg spurgte ellers direkte!!!
Den sidste var heldigvis hjælpsom og fortalte at de havde tre forskellige tykkelser på remme og priserne kunne hun sørme også give mig… se det er jo den rigtige service 😉
Til en kuffert skal jeg nok have den tykkeste på 2,5cm, og den koster 1600kr. så ved I hvad? Måske køber jeg den engang, når jeg er blevet træt af, kun at have håndtag på kufferten… Måske ikke.

Kram og fortsat god påske!

11 thoughts on “Detaljerne – Louis Vuitton

 1. Det er jo bare den fineste lås 🙂 Glæder mig til at se kufferten. Og øv med sådan en service. Det er ikke ok. Du kunne jo ende med at lægge rigtig mange penge hos dem.

  • Ja… jeg forstår bare slet ikke at det kan betale sig, at være sådan…
   Men godt, at jeg fik svar … til sidst 😉
   – og ja låsen er virkelig fin

 2. Årh det lyder bare lækkert med en LV kuffert – glæder mig til at se den 🙂
  Og øv mht til service. Men dejligt at den sidste kunne vejlede ordenligt. Tredje gang er lykkens gang som man siger 😉

  • Ja… det giver jo ikke mening, at de ikke il fortælle prisen på varerne… man skal jo have en chance, for at se om det overhovedet er realistisk 🙂

 3. Pingback: New stuff… Louis Vuitton vintage kuffert

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.