22.04.2014 – Outfit #79

22.04.2014 af: walkinrunout Kategori: outfit

Isabel Marant pour H&M bomber//River Island bluse//Sonia Rykiel tørklæde//Louis Vuitton taske//Ray Ban solbriller

Et outfit fra Frankrig, nærmere bestemt Ay, en lille by ikke så langt fra Reims.

Jeg købte jo bomberjakken fra H&Ms samarbejde med Isabel Marant tilbage i november – men jeg er faktisk ikke kommet i gang med at bruge den før nu…

Den er ret oversize og fungerede ikke så godt som indendørsjakke for mig – og derfor har den tilbragt meget tid i skabet. Det var et held, at jeg tog den med til Frankrig, for her brugte jeg faktisk ikke andet overtøj… næsten :-)

Jeg er virkelig blevet rigtig glad for den… og så er jeg vild med at den kan vendes… – det havde min mand ikke opdaget, så han kiggede undrende på mig, en af dagene dernede og sagde: sig mig engang… var jakken ikke vendt om i går? jo skat… smart ikke!!!

Her er helfigur… så man også lige kan se, at vejret faktisk var ligeså godt som det har været de sidste dage herhjemme… bare ben… yeahh – nu er det snart sommer.

 

Kram! 

 

2 thoughts on “22.04.2014 – Outfit #79

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook

Emner

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Fløg Blog med Email