New stuff… Louis Vuitton vintage kuffert

23.04.2014 af: walkinrunout Kategori: new stuff

Her er den….. mit fine kuffertkøb fra den lille landsby Ay i Frankrig..

Er den ikke flot?… Indeni er den virkelig velholdt og kanvasdelen er helt intakt og uden mærker. Da jeg købte den var læderet både lidt beskidt og med mørke skjolder af en eller anden form for olie… men jeg har vasket den i en lædersæbe, som jeg faktisk fik med af den søde franske dame, der havde antikvitetsbutikken, hvor jeg købte tasken og selvom det ikke er gået helt af, så er den blevet ren og fin.

Billederne øverst er taget lige da jeg havde købt den og dem nedenfor er som den er nu efter afvaskningen. Den mangler stadig at få læderfedt… men det bliver den sikkert kun pænere af.

Låsen der sag derpå var jo uden nøgle, så den skal jeg lige have manden til at klippe af… han må da have en form for klippe-låse-over-tang, der kan klare den opgave og så skal den nye lås bare på.

Hvad synes I? er den ikke fin?

Jeg ved ikke om nogle af jer kommer på disse kanter, men butikken jeg købte tasken i… var spækket med lækre antikviteter og en del designertasker og designersmykker. Damen i huset havde specialiseret sig i netop dette og havde ret meget jeg sagtens kunne have snuppet med hjem…. hvis ikke det var fordi jeg havde andre planer… for de sammensparede skillinger (siger ikke mer’)

Kram!

 

10 thoughts on “New stuff… Louis Vuitton vintage kuffert

    • Ja jeg er helt enig… synes også at det helt nye lyse læder er knap så pænt, som det ‘brugte’

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.