All those ballerina flats…

24.04.2014 af: walkinrunout Kategori: I wish, Samarbejde ,

***Udarbejdet i samarbejde med Eshoes***

Foruden sneakers og sandaler er jeg helt vild med ballerinaer om sommeren. Jeg elsker, at de på én gang er meget simple og alligevel både fine og stilfulde og så elsker jeg, måden de kan pifte et outfit op på. De er så små, at man (jeg) tør at vælge selv de mest skrigende farver… selvom jeg nok må erkende, at de sorte jeg har, er de oftest benyttede.

Ud over de sorte, der trænger gevaldigt til udskiftning, har jeg tre andre par ballerinaer, som er ved at være et par år gamle… et par i to farver blå, et par i lys slangeskin og et par sandfarvede.

Jeg kunne rigtig godt tænke mig et par lyserøde eller et par af den slags, der har en kontrastfarve på snuden – lidt Chanel’ish. Hos Eshoes http://eshoes.dk/shop/frontpage.html har jeg fundet fem par, jeg godt kunne tænke mig… og ok.. fem par lyder måske lidt vildt, men de sorte, er altså fordi de andre jeg har, nok ikke klarer hele sommeren ha ha. Og hey… det er sundt med meget fodtøj…

De fire af dem, jeg har vist her, er fra Pretty Ballerinaes og koster henholdsvis 1099, 1349, 1099 og de satre lyserøde koster 574,50, da de er på tilbud… der er dog desværre kun str. 36 tilbage. De gule og lyserøde er fra Ilse Jacobsen og er også på tilbud til 199kr.

Hvad synes l om ballerinaer?

 

Kram!

9 thoughts on “All those ballerina flats…

  1. Pingback: Eshoes…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.