Eyes on…

28.04.2014 af: walkinrunout Kategori: I wish, today

Dem her… kan jeg bare slet ikke få ud af hovedet… ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

– og slet ikke nu, hvor vejret virkelig er blevet klar til sandaler… er de ikke fantastiske og er vejret ikke bare skønt? Det er selvfølgelig Isabel Marants bud på dette års sandal… og jeg er solgt… (prisen er som altid, det eneste, der ikke er fuldstændig fantastisk ved dem!!!)

Jeg har brugt min weekend i selskab med en masse dejlige piger, for vi var på vores årlige weekendtur. Vi checkede ikke ind, men ud og levede en weekend i (nogenlunde) pagt med naturen.

Først var vi ude for at afprøve, hvor terrængående jeeps kan være… og det er ret meget… de små åbne krabater kan klare. Dernæst havde vi besøg af en yogi (hedder det ikke det?) som lærte os om de fem tibetanere – fem øvelser som skulle være kilden til evig ungdom.

Resten af weekenden var dedikeret til afslapning, hygge, bål og sange… og jeg sov faktisk i et shelter om natten – en fantastisk oplevelse, at falde i søvn til bålets knitren og vindens leg med træerne og ligeledes, at vågne op til en fasans kalden og fuglene der kvidrer op kap… – hey – jeg er jo i virkeligheden naturmenneske ha ha.

Har I haft en lige så skøn og dejlig weekend som mig?

 

Kram og god karma!

8 thoughts on “Eyes on…

  1. Jeg ved ikke om det kan hjælpe med at få dem ud af hovedet. De er jo super fede. 🙂 Men så lige at Misbetty på instagram kun havde haft hendes på 2 gange, og de er gået i stykker i remmen ved tåen. Altså revet op fra bunden. så kvaliteten er vist ikke super god.

    • Ej det var da synd… Æv – til den pris, burde kvaliteten jo være i orden…
      – jeg synes stadig de er vildt flotte, men skal da vist lige overveje en ekstra gang 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.