Chanel ♥

01.05.2014 af: walkinrunout Kategori: new stuff

Der var overload på taskekøb der i Frankrig… og jeg ved faktisk ikke helt, hvad der går af mig – normalt skynder jeg mig, at vise jer hvilke nye ting jeg har købt, men lige med den her… har jeg altså lige skulle have det lidt for mig selv.

I får til gengæld lov til at få hele oplevelsen med sammen med mig. For det er virkelig en oplevelse uden lige, at købe en SÅ fin og dyr taske…. i hvert fald for mig (For rækken af kinesere, som bare pegede og købte fem-seks stykker hver, var det sikkert en helt anden oplevelse… – men for mig var det stort ha ha)

Efter at være blevet budt velkommen i butikken blev jeg, at værtinden, henvist til en lille vente-stol, hvorpå jeg kunne sidde indtil én af ekspedienterne blev ledig… ca. 10 sekunder efter, at jeg havde fået sat mig.

Jeg var på jagt efter en Wallet on a chain i sort læder og med sølv hardware, og jeg havde egentligt ikke helt forventet, at de havde den, for jeg har forsøgt mig flere gange før… altså at købe én… så jeg var rigtig glad, da de ikke bare havde to-tre stykker at vælge mellem, men rent faktisk…. alle modeller og farver.

Jeg vidste som sagt, hvad jeg skulle have, så det var ret nemt… og så alligevel… for jeg spottede samme taske – sort læder, men med børstet guld hardware… og nøj altså… den var så smuk – virkelig meget flottere end den i sølv… så jeg måtte lige overveje et par sekunder, om jeg skulle springe fra min egentlige intention og gå for den i guld… eller om jeg skulle holde ved.

Jeg valgte den i guld. Den er noget af det flotteste, jeg nogensinde har set (indenfor tasker)… og jeg er sikker på, at jeg valgte rigtigt.

Efter beslutningen var taget, blev vi alle (ja, drengene og manden var med) henvist til et slags venterum, hvor vi blev tilbudt en drink, kaffe, sodavand eller hvad vi kunne tænke os…. øhh – totalt overvældet og sikkert også pga. varmen fik jeg sagt: “bare lidt vand, tak”… ha ha. De mere uimponerede drenge fik bedt om sodavand. Her ventede vi så, til tasken var pakket ind og personalet var klar til at modtage min betaling.

Igen – virkelig sjov oplevelse… jeg er i hvert fald ikke vant til, at blive så forkælet, som kunde, og tænkte faktisk på, at det da var godt, at det ikke altid var sådan… tænk bare, hvor meget tid, der skulle sættes af til julegaveshopping…

Når det er sagt, vil jeg alligevel anbefale alle, som skal købe en Chaneltaske, at besøge butikken i Paris… for wauw… det stod jo næsten mål, med besøget i Eiffeltårnet 😉

Behøver jeg spørge hvad I synes om den?

 

Kram!

28 thoughts on “Chanel ♥

 1. Nøøøøj den er smuk, virkeligt lækkert køb og dejligt at der fulgte sådan en oplevelse med ifm. købet!
  Jeg har selv fået virkelig fin behandling dengang jeg var i LV i Paris for at købe et tørklæde 🙂

  • Ja det giver lige en ekstra oplevelse, når der bliver gjort sådan ‘stads’ af én 🙂

  • Tusind tak Maja… det er jeg glad for at du synes 🙂
   Jeg er også rigtig glad for den.

 2. Wow, den er flot. Tillykke med den.

  Så lækker en historie med den service, den oplever man ikke helt når man shopper hjemme ved skærmen 🙂

  /Annette

 3. Stort tillykke med den:-). Jeg håber, at du bliver ligeså glad for den, som jeg er min:-)
  Ja det er en mærkelig og uvant situation at sidde der og vente på at kunne betale! Hvilket kan sætte mit utålmodige sind på en kraftig prøve;-) heldigvis opvejes det af den smukke pose med et drømmekøb:)))

  • Tusind tak – jeg er helt sikker på at jeg bliver rigtig glad for den… det er jeg allerede…
   Jeg blev ikke utålmodig overhovedet, men må indrømme at det var en ret uvant situation, at blive taget sådan hånd om… i en butik 😉

 4. Sikke en oplevelse, men det skal også være udover det sædvanlige til de priser! Man hørte meget førhen om sure og snobbede ekspedienter i den type butikker, men det har heldigvis ændret sig, sikkert i forbindelse med finanskrisen, hvor der skulle strammes gevaldigt op, hvis der skulle sælges noget 🙂 Og hvor er den bare flot, stort tillykke med den!

  • Tusind tak… ja, det var udelukkende positivt og det gør jo netop oplevelsen rigtig god… man får jo helt lyst til mere ha ha…

 5. Avv, Lise hvor er du vild! 😀 Stort tillykke med din nye, flotte baby 🙂 Og den er da helt rigtig med guld hardware 🙂 Fed oplevelse ellers 🙂

 6. Hvor er du vild! Den er ikke mindre en fantastisk!
  Bare det var mig og hele oplevelsen. Det er nemlig det at man får en oplevelse med købet.
  Tillykke med den! 🙂

  /Chau

  • Ja… jeg føler mig også ret vild 😉 men slet ikke skræmt…. ha ha – jeg kunne sagtens gøre det igen…

 7. Hvor er den flot! Sikke et godt valg! Jeg har det på samme måde, når jeg køber en dyr taske. Det er næsten lige som at få et helt nyt medlem af familien:)

  • Ha ha ja lidt… det bliver i hvert fald passet lige så godt på, som en lille baby 🙂

 8. ÅRh hvor er den bare fin Lise, Og tak fordi at vi måtte komme med i din rejse gennem købet 🙂
  Jeg har jo også en stor drøm om at få min egen 2.55 en dag.

  Din oplevelse derinde lyder som den jeg havde i LV´s hoved butik også i Paris. Der blev der også kræset om min veninde og jeg, mens vi ventede på at min vare blev pakket ind.

  Endnu engang stort stort tillykke, er jo kun bare en lille smule misundelig 😉

  • Selv tak søde og det er godt at have drømme… især dem der er mulige at opfylde… selvom man godt kan nå at blive lidt utålmodig, før man får sparet op…
   Og dejligt at I havde samme gode oplevelse i LV… det er altså noget helt særligt, når man oplever det… og lidt syret (synes jeg)
   🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.