Juliette has a gun…

05.05.2014 af: walkinrunout Kategori: beautystuff

Alle 9 skal prøves… og hvor heldigt er det så ikke lige, at man netop kan erhverve sig en lille prøve på hver og en af dem for 10€ lige her. Det er selvfølgelig de utroligt lækre parfumer fra Juliette has a gun, jeg taler om.

Jeg var så heldig for længe siden, at vinde tre små prøver hos Kasia (Mad Madame, Romantina og Not a Perfume) og jeg forelskede mig i dem alle tre.

Bagmanden er franske Romano Ricci, som har ført familietraditionerne indenfor parfume videre og som har udviklet en række skønne parfumer som stilmæssigt er rock, cool og med masser af attitude. Jeg er virkelig fan.

Nu skal jeg så prøve hele paletten… og hvem ved – måske er der én af dem, der bare må med hjem i stor udgave.

Kender I dem? for ellers vil jeg anbefale jer at prøve at dufte til nogle af dem.

 

Kram!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.