06.05.2014 Outfit…

07.05.2014 af: walkinrunout Kategori: outfit , , ,

River Island jeans//Rihno Republic t-shirt//Lovechild blazer//By Malene Birger Læderjakke//Gerard Darel taske//Catarina Martins støvler

I går var jeg hoppet i lidt blandet mørkt og lyst… og det er faktisk alle gamle stykker beklædning, som jeg bare elsker og ved fungerer. I den her årstid elsker jeg at have t-shirts og blazerjakker på, da der ofte er koldt om morgenen og meget lunere om eftermiddagen.

Ellers giver jeg den bare gas med træning for tiden…skønt, når man er inde i en god stime (og det, er man jo nødt til at benytte sig af ha ha… man ved ikke, hvor længe det varer)

Jeg har en større opgave foran mig, som presser lidt på, så det overskud træningen giver er virkelig velkomment. Hvad med jer…. er I motiveret for træning i øjeblikket eller er I bare passioneret omkring noget spændende lige nu.

Kram!

5 thoughts on “06.05.2014 Outfit…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.