Så er freden forbi….

19.05.2014 af: walkinrunout Kategori: outfit

Jeg har været fraværende den sidste tid, da jeg har haft en del arbejde i forbindelse med en præsentation, der skulle være færdig til denne lørdag… og hvor end jeg gerne ville, havde jeg bare ikke nok timer i døgnet, til at nå det hele…. men nu er jeg tilbage og klar til at give den fuld skrue igen.

Jeg kan da starte med at fortælle, at jeg er blevet klippet, hvilket er en ret stor ting for mig. Det er bestemt ikke fordi jeg ikke elsker, at være ved frisøren… for det gør jeg – jeg er bare ikke så vild med det der faktum, at de klipper noget af det af og det dermed bliver kortere… eller sådan har jeg i hvert fald haft det indtil nu.

Jeg føler mig faktisk både modig og lidt sej… for selvom jeg fortrød min plan om en korthårsfrisure, fik jeg faktisk taget 15cm af længden… og det er ret meget.

Efter og før… bare for at drille

Det blev vist meget godt…. der kom lidt reflekser i, så jeg er klar til sommeren og så blev det som skrevet klippet ret kraftigt.

Kram allesammen, hvis I er der endnu… (selvom jeg lidt har ladt jer i stikken et par uger)

10 thoughts on “Så er freden forbi….

  • Ha ha… ja ikk? Og så føler man sig alligevel lidt fjollet, for det vokser jo ud igen…
   Men hår er altså bare vigtigt ha ha

 1. Godt du er tilbage igen, var helt bange for at du var forsvundet fra blogland. Og hvor ser du godt ud med det nyklippede hår, føles det ikke vildt lækkert? 🙂

  • Tak søde…
   – og jo, det er skønt med nyklippet hår… jeg må tage mig sammen lidt oftere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.