Det var det her der optog mig….

20.05.2014 af: walkinrunout Kategori: today

…. og det var overordentligt sjovt.

Landsmøde i Ladiescircle – et kvindenetværk, som jeg er en del af…  Jeg har vist omtalt det før og vil derfor blot fortælle, at landsmøde-weekenden  er fyldt med fest og farver, møder, netværk og hygge og så selvfølgelig champagne.

Det er et netværk for kvinder mellem 18 og 45 og udover klubber i næsten hundrede byer i Danmark, er der også et stort antal piger i resten af verden.

I år blev landsmødet afholdt i Odense og temaet var disko… så det er helt med vilje, at jeg på ét af billederne er iklædt samme outfit, som flere andre og at vi ser en smule ABBa-agtige ud.

Kender I til Ladiescircle? eller er I mon med i andre former for netværk…

Kram!

2 thoughts on “Det var det her der optog mig….

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook

Emner

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Fløg Blog med Email