Fit for fight med bøger – Williamdam.dk

21.05.2014 af: walkinrunout Kategori: Samarbejde

Udarbejdet i samarbejde med Williamdam.dk

Jeg har siden november givet den lidt en skalle med træningen – ja og egentlig også maden og det skyldes faktisk ikke at jeg ville tabe mig, men mere, at jeg godt kunne tænke mig at være stærk og fit for fight. Efter det første halve år er jeg blevet rigtig glad for min nye livsstil og ikke mindst den energi den giver mig… og hvad er det så lige jeg gør!!!

Jo, jeg startede med at træne styrketræning med fri vægte… tungt og hårdt og allerede efter få måneder synes jeg, at jeg kunne se, at musklerne voksede og jeg blev rigtig meget stærkere. I december, da Anne Bech udgav sin bog “fit på 100 dage” købte jeg den og fulgte træningsprincipperne i den samt de principper for madindtag, som hun beskriver. Jeg fulgte den kun slavisk i et par dage eller tre… og så har jeg ellers bare levet… lidt derhen af…

Jeg undgår alt for meget kulhydrat, uden at være fanatisk, og har valgt at jeg kun spiser ét stykke kage, når jeg får det tilbudt.. ha ha. Vin og sukker nyder jeg i mindre mængder og ellers spiser jeg alt…

Motionsmæssigt laver jeg HIIT, styrketræning og løb og netop med løb har jeg et lille tip, til at gøre det en hel del sjovere. Hør lydbøger mens du løber – dels har man ro til det og dels føles de lange ture ikke så slemme. Man skal lige venne sig til det, men efter et par gange synes jeg ikke det er et problem overhovedet.

Jeg har hørt både biografier, krimier og slægtsromaner og er lige nu ved Danielle Trussonis Englen…

Efterfølgende skal jeg have hørt  Jonas Jonassons Analfabeten der kunne regne, som kan købes som lydbog hos Williamdam.dk for bare 117kr.

Williamdam.dk har et ret stort udvalg af lydbøger, almindelige indbundne bøger og e-bøger og det er super nemt at søge de ønskede bøger frem, da der bl.a. kan søges på titel, genre, forfatter og forlag.

Jeg skal som sagt have “Analfabeten der kunne regne” som lydbog og så vil jeg faktisk også gerne have “Dit sunde liv” af Anne Bech og Christiane Schaumburg-Müller som e-bog samt “Fitness” af Marina Aagaard.

Er der noget læsestof/hørestof i går og overvejer at skulle have fat på?

 

Kram!

 

 

2 thoughts on “Fit for fight med bøger – Williamdam.dk

  1. Det er en rigtig god ide med lydbøgerne. Selv har jeg længe tænkt på at det var oplagt at have dem liggende på telefonen, så de kan høres når det lige passer.

    Denne sommer skal jeg læse Anna Bogdanovas bog “Skyhøj forbrænding” som lige er udkommet, og “Clutterfree with kids” af Joshua Becker.

    • Det er netop med at gøre det nemt for sig selv… så man rent faktisk når det… der er jo i virkeligheden så meget man gerne vi nå.
      Jeg har ikke hørt om de to bøger, du skal læse, men checker dem lige 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.