Sol og sommer i puder og hynder…

23.05.2014 af: walkinrunout Kategori: I wish, Samarbejde

Udarbejdet i samarbejde med Dekoria.dk

Det der…(ovenfor) er lige præcis sådan jeg godt kunne tænke mig at min terasse skal være hele sommeren. Jamen ser det ikke vidunderligt ud? vi tænker os bare til, at vejret er godt hele tiden og at vi har en masse ferie, så vi kan sidde og læse, spise og nyde livet.

Jeg har nogle ret praktiske havemøbler – i sort plastik-flet og de holder sig rigtig flotte uden alt for meget vedligeholdelse (et stort hit hos mig), men de er ikke verdens blødeste at sidde i, så jeg har en plan om, at få lavet en masse puder i forskellige mønstre og farver, som så kan placeres lidt skødesløst og helt tilfældigt ud over dem og gøre det rigtig behageligt at slænge sig …. hele sommeren.

Da mine havemøbler er sorte vil jeg finde nogle puder i sort, hvid og grå… dels er de praktiske i farven, når man har både børn og hund… der selvfølgelig skal være med og dels er jeg bare ret meget til, at det hele ikke larmer for meget.

Jeg kunne tænke mig de her puder.. kunne det ikke være fint?De er fundet hos Dekoria.dk, som har et kæmpe stort udvalg i både pudeformer og pudebetræk. Priserne er helt ok og hjemmesiden er opbygget så det er let, at finde det man søger.

De har faktisk også mange andre ting til hjemmet, som fx. Gardiner, sengetæpper, plaider, håndklæder og sækkestole… så mit næste projekt kan sagtens være udskiftning af gardiner i stuen. Men det venter vi lige med til, vejret blivet til indendørsliv igen.

 

Kram og god fredag til jer alle!

2 thoughts on “Sol og sommer i puder og hynder…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.