Nike Performance sports bra…

25.05.2014 af: walkinrunout Kategori: exercise

Jeg vil lige komme med en lille anbefaling, til de af jer, der også er glade for at dyrke motion – jeg har nemlig fundet en ret perfekt sports-bh. Den er fra Nike og er selvfølgelig i deres Dri-Fit materiale, som tørrer hurtigt og som er skønt at have på – navnet på den er Nike Victory Define.

Modellen i pink set lidt anderledes ud end de tre andre… og det er altså den jeg har… men om det bare er billedet eller om der er tale om forskellige kollektioner ved jeg faktisk ikke. Det kan faktisk godt se ud som om, billederne af de tre andre er taget på en form for gine, og derfor er mere spændt ud ha ha.

Under alle omstændigheder er det én af de bedste sports bh’er jeg har haft – holder på det hele og sidder så man næsten ikke mærker den.

Hvad bruger I til at træne i?

 

Kram!

12 thoughts on “Nike Performance sports bra…

    • Jeg har desværre ikke fundet nogle af de billigere udgaver, som jeg synes støtter ordentligt… men jeg har da ikke lige prøvet Bilkas model.. Jeg synes tit, at de bliver løse/slappe i stoffet meget hurtigt, i hvert fald dem fra high-street-butikkerne 🙂

  1. Har købt en i USA, og giver dig ret, det er noget af det bedste, hvis ikke det bedste, jeg nogensinde har trænet i….. 🙂
    Har bare ikke fundet den herhjemme endnu. Hvor har du købt den henne??

    • Jeg købte den i London i februar… men har fundet dem på Zalando – jeg har nemlig heller ikke kunnet finde dem andre steder…

  2. Pingback: Måske bliver man stærkere, hurtigere eller bare flottere…

  3. Pingback: Træning uge 10…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.