Ready for get-aways…

25.05.2014 af: walkinrunout Kategori: Samarbejde, travel

Udarbejdet i samarbejde med Regovs.dk

Jeg kunne godt bruge lidt nyt rejseudstyr… en trolley til flyveture, en bæltetaske til vandreturene (også dem i byerne) og en ny stor toilettaske, til alt det der efterhånden påkræves, når jeg rejser ha ha – og det gør jeg som, de der læser med regelmæssigt ved, ret ofte.

Jeg elsker små weekendture eller get-aways, hvor man lige får et lille pusterum, får set lidt andet og bare lige kobler helt fra hverdagen i et par dage. Jeg behøver faktisk ikke lange ferier, men vil meget hellere dele dem ud på mange små og så elsker jeg især, at når man er på små-ferier er det altid lidt mere intensivt… man får tit set og oplevet det samme, som på en uges ferie, hvor man tit synes man har uendeligt med tid… i første halvdel af ferien. Kender I det?

Jeg skal snart afsted igen… men det havde I nok gættet – og denne gang skal jeg til Holland… vi skal køre derned  og jeg er derfor ikke i akut nød med hensyn til, at få købt mig en trolley, men bæltetasken, som jeg har fundet her oven over er da virkelig både praktisk og pæn. Den er fra Regovs.dk, som forhandler alt udi rejseudstyr og så er den faktisk ret billig – bare et par hundrede kroner…. og den er i kalveskind.

Hvis I ikke før har stiftet bekendtskab med Regovs.dk, skulle I lige prøve at kigge forbi – det er en ret spændende webshop, som ud over alt rejsetilbehøret også forhandler smykker, outdoor-udstyr og alt muligt til hjemmet. Virksomheden er grundlagt i 2006 og fra Viborg, men sender gratis til hele landet (gebyr på 10kr. hvis man handler for under 299kr.) og så er der 60 dages returret.

Jeg faldt også lige over et sæt med make-up-pensler i et smart etui… og det kan man da næsten ikke undvære på en lille rejse, vel? 😉

Kendte I godt Regovs.dk i forvejen?

 

Kram og rigtig god søndag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.