02.06.2014 – outfit

02.06.2014 af: walkinrunout Kategori: outfit , , , ,

hah

Isabel Marant pour H&M bomber//H&M jeans//Blake t-shirt//Blicher-Fuglsang halskæde//Nike sneakers

Jeg håber i har nydt Kr. Himmelfartsferien ligeså meget som jeg – det har været totalt afslapning og sikkert også derfor, at det var lidt hårdt at komme i gang igen i morges.

Det hjalp lidt på det, at solen skinnede og at der har været dejligt varmt i dag – alligevel fik jeg mig lige en powernap efter arbejdet… uhh – er man nu nået til det stadie… heldigvis gav det så energi til en dejlig lang gåtur med Rossi, som er så evig taknemmelig for bare en lille tur rundt i kvarteret.

Bomber-jakken havde jeg faktisk sat til salg på Trendsales, men fortrød så og hev den af igen… og godt for det – for jeg er godt nok blevet utroligt glad for den og især i det vejr vi har lige nu er den helt perfekt.

 

Kram!

4 thoughts on “02.06.2014 – outfit

  1. Dine sneakers er bare så fede. Jeg skal have virkelig mange med hjem fra NY. Så jeg kigger kun på dem lige nu 🙂
    Kender godt det med at sætte noget til salg og så fortryde. Jeg havde selv noget med på loppemarked, som jeg pakkede lidt væk igen 😉

    • Ha ha… det er jo også bedre at fortryde, før man rent faktisk har solgt tingen… 🙂 og ja… i USA er der jo overload på fede trainers og sneakers… Du må have ekstra tasker med ha ha

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.