Eyes on…

02.06.2014 af: walkinrunout Kategori: I wish

Kjole fra Gestuz

Jeg har ikke bare øjnene rettet mod denne skønne kjole… jeg er faktisk faldet pladask for den.

Den ser ud til at være den helt perfekte kombination af stil og afslappet luksus. Altså jeg synes, den ville kunne bruges til alt her i sommerhalvåret. Sommerfest, caféhygge med en god veninde, en tur til stranden eller bare arbejdsdag (dem er der jo også nogle af ;-) )

Den er lavet i viskose og har elastik i taljen… og så synes jeg bare at de fine halvskrå lommer gør den lidt smart.

Har I styr på kjolerne til sommeren 2014? Hvis I skal have nogle.

 

Kram!

4 thoughts on “Eyes on…

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook

Emner

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Fløg Blog med Email