New in…

07.06.2014 af: walkinrunout Kategori: new stuff

hope jeans dusty pinkHope – dusty pink

Sommeren har ikke overrasket mig… sådan rigtigt, men alligevel stod jeg pludselig og syntes, at jeg manglede sommerbukser.. kender I det?

Jeg er ikke helt med på blomsterbølgen endnu (jeg er vist det man kalder en slow starter, så måske næste år eller næste år igen ha ha) så jeg har ikke lige helt vidst, hvad jeg ville have…

Men pludselig var de der… til Open by night arrangement i onsdags… og hos én af mine favoritbutikker Dorte-K… de er virkelig lækre at have på og med godt med stræk i – næsten som at have natbukser på.

De fåes både i sort, marine og denne dusty pink, som jeg valgte… jeg synes bare at den er mest sommerlig, men de marinefarvede var nu altså også virkelig flotte…

Jeg vil style bukserne lidt anderledes end på billedet… da jeg synes det sorte er lidt hårdt til den lyse farve… jeg tænker at en stribet t-shirt og lædersandaler vil være et godt bud… har I gode ideer?

 

Kram og rigtig god pinse!

2 thoughts on “New in…

 1. De er flotte!

  Jeg er utrolig glad for de tre ting, som jeg har fra Hope, en sort silkeskjorte, en grå sweater og en mørkeblå habitjakke.

  Men bukserne går bare ikke. De har jo helt bevidst lavet herrebukser, der passer bedre til en kvindes krop, men jeg går mere lige ud i et, så rigtige herrebukser er (heldigvis) perfekte til mig:-)

  • Tak skal du ha…
   Jeg prøvede dem lidt med skepsis, da jeg slet ikke er vant til at gå med lidt baggy bukser, men på mig, sad de faktisk ret fint 🙂
   – og en sort silkeskjorte… uhh det lyder godt… jeg har ikke andet fra dem endnu, men synes, at alt det jeg har mærket på, virker til at være rigtig lækkert lavet og i god kvalitet.
   Jeg tror ikke de her bukser er de sidste jeg får fra Hope 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.