Wonderful Wonders… Esprit…

10.06.2014 af: walkinrunout Kategori: I wish

Brandet Esprit er sikkert kendt af alle, da de efterhånden har været på markedet i mange, mange år. Jeg husker det allerbedst for deres farvestrålende og lækre t-shirts og sweatshirts, som jeg faktisk stadig har et par stykker af. Ja, jeg passer på det, jeg godt kan lide.

Jeg vil slet ikke sige, at jeg er farveforskrækket, men de sidste mange år har jeg nok været lidt mere til sort, hvid, grå og så selvfølgelig rød… som jo i min verden er ligeså meget basisfarve som sort og hvid ha ha og se nu bare her hvad Esprit så byder på denne sommer..

Jeg synes det sort-hvide look passer sig både til jobbet, til en sommerhavefest, til en tur ud med med veninderne ja stort set til alt… og så er det så nemt lige at peppe lidt op… fx. kan jeg godt lide at tilføje en enten postkasserød eller skrigende pink neglelak til.. eller også en taske eller et tørklæde i en klar blå eller grøn farve.

De ovenstående items kunne jeg godt tænke mig til sommeren. Meget simpelt, men alligevel rigtig fint og så kan hver af delene sagtens bruges alene… eller i hvert fald sammen med andre beklædningsgenstande, som jeg allerede har i skabet. Især bukserne synes jeg virker rigtig lækre – de er lavet i modal og polyester, med langt overvejende modal.

Esprit forhandles i en lang række butikker over hele verden, men også på nettet – og webshoppen har langt det største udvalg – og ekstra bonus er her, at de både har gratis fragt og gratis returnering, hvis det man har bestilt hjem, alligevel ikke passer.

Er der noget af det sort/hvide jeg har fundet I godt kan lide?

 

Kram!

2 thoughts on “Wonderful Wonders… Esprit…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.