11.06.2014 – outfit

11.06.2014 af: walkinrunout Kategori: Ikke kategoriseret

20140611-223736-81456960.jpg
H&M t-shirt//Isabel marant nederdel//Marni for H&M sandaler//Yvonne Koné armbånd//Ole Lynggaard sølvfrø
Et meget enkelt outfit til en dejlig varm sommerdag. Faktisk den helt rigtige påklædning til dagen i dag – hverken for koldt eller for varmt, for plain eller for fint… bare lige tilpas… og sådan følte jeg mig.
Det er faktisk sjovt, at man bare har noget tøj, der gør at man føler sig totalt i sit es… det gør dette for mig og jeg ville ønske at jeg havde mange flere af den slags nederdele… for de lækre, tynde t-shirts fra H&M har jeg allerede mange af.
De koster ikke meget, men er rigtig fine i formen og så er de så tynde, at de falder rigtig flot.

Jeg drager mod Holland i morgen, og ved ikke helt, hvor meget tid der bliver til rådighed til blogging og om der er netforbindelse… men jeg ved det bliver sjovt og at jeg skal gense en masse skønne mennesker.

Pas på DK og kæmpe kram

4 thoughts on “11.06.2014 – outfit

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.