Jewels for my Ears…

17.06.2014 af: walkinrunout Kategori: I wish, Samarbejde

Jeg er helt vild med øreringe… og har alle dage været det.

Der går faktisk ikke en eneste dag uden at jeg har øreringe på… og sådan har det været lige siden jeg var helt ung og fik lavet huller i ørene. Jeg skifter mellem at have ørestikkere i, have lange øreringe eller stor statement øreringe på alt efter humør og outfit, og det er faktisk noget af det allerletteste til at ændre et outfit på.

Lige pt er der en stormende tendens med perler… og det er jeg virkelig rigtig, rigtig glad for – for jeg synes perler er noget af det flotteste… og tænk bare på hvordan de er lavet… det er jo helt fantastisk.

Jeg har i forvejen et par perleørestikkere samt to sæt øreringe der hænger lidt og så har perler på, men jeg kunne rigtig godt tænke mig de flotte øreringe her…

eller hvis jeg lige skal tænke lidt på finanserne…. disse…

Begge par kan findes på webshoppen Luxoliving.dk, som i øvrigt ikke bare forhandler disse to smykkebrands, men en hel masse forskellige – bl.a. også Stine A og Pernille Corydon, som er nogle af mine favoritter.

Oprindeligt er luxoliving.dk en boligbutik, som blev startet som fysisk butik i maj 2007 i Herning. Sidenhen er webshoppen så kommet til og har givet mulighed for, at købere langvejs fra også kan nyde godt af deres store udvalg.

Men har I mulighed for at komme forbi den fysiske butik, skal I gøre det… den er helt klart et besøg værd.

Hvordan har I det egentlig med perlerne… er de ikke vidunderlige?

 

Kram til jer alle!

 

***Udarbejdet i samarbejde med luxoliving.dk***

6 thoughts on “Jewels for my Ears…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.