white sneaks…

20.06.2014 af: walkinrunout Kategori: I wish

Lige nu drømmer jeg om hvide sneakers… og dét i sig selv, er ret vildt… for jeg har haft en lang periode, hvor jeg faktisk slet ikke har kunnet klare hvide sko.

Jeg må også indrømme, at jeg slet ikke har nogle hvide sko på nuværende tidspunkt, og det er helt sikkert ikke alle, jeg synes er pæne, men lige netop et par hvide sneakers, er jeg virkelig blevet lun på.

De her Air Force 1 fra Nike, er overkommelige i pris (650kr.) og så synes jeg bare de er flotte.

Hvad synes I om hvide sneakers? og hvide sko generelt?

 

Kram og ha’ en skøn fredag!

10 thoughts on “white sneaks…

 1. Da jeg arbejdede som guide måtte vi kun have hvide sneakers til hoteltræf-uniformen, så jeg bærer stadigvæk rundt på et stort hvidt sneakerstraume og der går nok nogle år endnu, før jeg er over det:) Kan dog godt se det fede i dem fra Nike, og farven gør dem jo lette at matche med det meste:)

 2. JEg kan virkelig godt forstå din tankegang omkring hvide sko. Jeg ejer selv et par ballerinaer i hvid og et par i råhvid, men hvide stiletter og lign.. Dem er jeg altså heller ikke helt hooked på, men det er jo en skam, for der findes jo nogle fine i blandt 🙂

  • Lige præcis…for bare et par år siden kunne jeg ikke drømme om at have hvide sko overhovedet, men nu er jeg faktisk også lidt forelsket i hvide stiletter… hvad mon det ender med 😉

 3. Jeg elsker også fine sneakers…synes det er smuk til brune ben eller en nederdel for at give lidt kant.
  Nike airforce har jeg faktisk lige solgt – ha ha ..de er fine, men jeg fik dem bare aldrig rigtigt brugt nok.
  Såå…ryger de ud, ønsker mig et nyt par fra NIKE i roshe modellen, gerne hvide.

  /Chau

  • Ja, der er jo ikke noget ved, at have noget i skabet man ikke bruger… jeg er også lidt i tvivl, om hvilke jeg allerhelst vil have… så indtil nu har jeg ikke lige slået til på noget – jeg ved dog, at jeg bliver nødt til at have et par hvide denne sommer 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.