Cruisin’ the german highway…

23.06.2014 af: walkinrunout Kategori: Samarbejde

Jeg har fortalt det før… jeg elsker miniferier, forlængede weekender, små getaways og det fremfor lange ferier faktisk. Det er på en måde mere intensivt og vi gør tit det, at vi kører afsted torsdag aften eller fredag morgen og således bruger vi også køreturen som en del af ferien.

Ofte har vi vores drenge med og vi kører i vores helt almindelige bil, men vi har tit talt om, at det kunne være fedt, at leje en sportsvogn og prøve at suse afsted i sådan en.

Hos Viabiler.dk kan man leje denne Toyota GT86 med 200 HK… og den kunne meget vel være et bud på et køretøj til en lille sviptur sydpå… Jeg kunne sagtens forestille mig hvor fedt det ville være lige, at give den lidt gas på motorvejen.

Hvis ikke I i forvejen kender Viabiler.dk kan jeg fortælle, at det ikke er et helt almindeligt bilforhandlingsfirma – de skriver om sig selv: “Alle kan sælge biler. Derfor har vi besluttet i stedet at sælge et forhold.” og med det mener de, forholdet mellem en bil, dens ejer… mekaniker, forhandlere, ja alle der har med bilen at gøre. Derfor har de bl.a. også specialiseret sig i både salg af nye biler og brugte biler og hjemmesiden gør det nemt at fremsøge de biler de har til salg.

De har også en afdeling for Service og én med alverdens udstyr til bilerne. Endelig er det også en del af virksomheden at udleje biler, både som til mit formål…. køre-fornøjelse, men også til fx. hvis to familier vil køre sammen og mangler en stor bil eller hvis man skal flytte og gerne vil gøre det selv – se bl.a. hvordan du kan leje en billig flyttebil her.

Oprindeligt startede Viabiler som et lille værksted, men nu er de faktisk en af landets største Toyota-forhandlere, målt på salg af biler og et af de sidst tilkomne tiltag er samarbejdet med Hertz – det er da cool.

Kram!

***Udarbejdet i samarbejde med Viabiler.dk***

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.