Summer vs. winter

27.06.2014 af: walkinrunout Kategori: beautystuff

20140627-072434-26674668.jpg
Chanel Charivari nr. 603

Makeupfirmaerne laver kollektioner flere gange om året og selvfølgelig gør de sig mange anstrengelser og sig meget umage med at lave det helt rigtige, som både passer til årstid og øvrige trends.
Det er dog ikke altid, at farverne passer bedst til min hånd (hudfarve) netop i den årstid de er lavet.
Jeg har flere gange oplevet, at en neglelak er vildt flot om sommeren, til brune hænder, men helt forfærdelig om vinteren, når hænderne er blege og hvide… bl.a. med Péridot fra Chanel.
Omvendt er det med Essies Go Overboard, som måske ikke ligefrem er forfærdelig om sommeren, men som helt klart er bedst til mig om vinteren.

Så er der selvfølgelig også en række lakker, som bare er vildt flotte lige meget hvilken årstid de kommer på… her i blandt er den viste Charivari, som først kom her i vinter og som jeg derfor oplever på sommerbrune hænder for første gang.
Har i det på samme måde? Eller har i overhovedet ikke tænkt på det?

Under alle omstændigheder er det nok en god ide lige at teste en neglelak af både sommer og vinter, før man opgiver den og smider den ud.

kram!

8 thoughts on “Summer vs. winter

  1. Jeg synes tit at vinterkollektonerne kan virke lidt voldsomme. Specielt det der med mørke læber er slet ikke mig, men mørk neglelak er en anden sag. Det kan jeg have hele året:)

    • Ja.. til neglene er det helt fint – jeg er heller ikke til de helt mørke læber 🙂
      Men til gengæld heller ikke til de helt lyse 🙂

  2. Sjovt nok bruger jeg nærmest INGEN mørke farver på neglene forår og sommer, de kommer så i stedet på efterår/vinter. Og ja så er der også nogle lakker, der nærmest kræver solbrune hænder før de er pæne 😉

    • Du er rigtig god til at få brugt de lyse farver, ja alle farver… jeg har tit lyst til at prøve en masse farver af, men ender altid med de røde, pink og brunlige nuancer 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.