Bybiehl øreringe fra CHANTI….

30.06.2014 af: walkinrunout Kategori: sponsoreret

Jeg har modtaget et par rigtig smukke øreringe fra online smykkeshoppen CHANTI. I kender den sikkert, for det er Danmarks største og med et kæmpe stort udvalg af smykker.

Jeg synes at webshoppen er bygget utroligt praktisk op, således det er muligt af fremsøge lige præcis det man leder efter, selvom udvalget er kæmpe stort. Der kan søges på både typer af smykker samt på forskellige brands.

Leveringen er gratis, hvis man køber for mere end 500kr. og så er der 30 dages fuld returret, hvis man enten fortryder sit køb eller har brug for en anden størrelse.

Alle smykkerne bliver afsendt rigtig hurtigt og man behøver derfor ikke at gå og vente længe på sin pakke – ret vigtigt idet, man jo godt kan være lidt utålmodig, når det gælder pakker…. eller er det bare mig? ha ha. De er i øvrigt også alle pakket fint ind både i æsker og med ekstra små plasticposer, der beskytter smykkerne mod at ridse hinanden.

De øreringe jeg har fået er et par fra byBiehl, som laver enkle, stilige og lidt rå smykker og jeg har ønsket mig dem rigtig længe. De er på en gang meget enkle og alligevel iøjenfaldende og så er det en rigtig flot kombination med det mat-slebne sølv og den glimtende sten.

Synes I ikke de er flotte? Jeg bruger, som bekendt, altid øreringe og lader mig ikke begrænse af om de er i guld, sølv eller rhodineret, så jeg er næsten altid på udkig efter flotte øreringe. Til hverdag bruger jeg tit klassiske eller spinkle, men når jeg skal i byen kan jeg godt lide, at bruge store statement-øreringe… just for the fun of it 🙂

Jeg må dog indrømme, at det oftest er sølvøreringe der kommer på – dels fordi jeg har flest af dem, men også fordi de oftest passer bedst sammen med de øvrige smykker jeg har – men heldigvis er der jo også en hel del søvløreringe at vælge mellem. Se alle CHANTI’s øreringe i sølv.

 

Kram!

***Sponsoreret indlæg***

11 thoughts on “Bybiehl øreringe fra CHANTI….

  1. Så smukke øreringe 🙂 Jeg har faktisk haft et mindre gavekort til Bybiehl liggende i snart et år uden at kunne finde noget. Men de her er da ret klassiske 🙂 Gode billeder af dig søde 🙂

    • Åhh hvor er du sød 🙂
      Dejligt med gavekort, men jeg kender også problematikken med, at det ikke lige er stort nok, til det, man helst vil have 🙂
      Men disse øreringe er ikke så dyre 🙂

  2. Pingback: Fødselsdagsgaver #2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.