Handy woman getting ready…

22.07.2014 af: walkinrunout Kategori: Samarbejde

Jeg har stadig ferie og denne, min sidste uge i denne omgang, bliver brugt på at få styr på et par projekter, der har trængt sig på i noget tid….

Det ene er maling af vores tagudhæng… og yeahh – det er vi færdige med, for det gjorde vi i dag. Det bliver så fint, når det hele er nymalet og skinner så flot.

Det andet … og langt mere omfattende er, at få gjort noget ved det her:

Et legetårn, der ikke længere bruges, da mine drenge er blevet for store skal tages ned og der skal arrangeres en ny og bedre form for opbevaring af vores kajakker. På nuværende tidspunkt er den ene hængt op på gyngestativet, der hører til legetårnet og de to andre ligger ovenpå en gammel træbænk og hviler op ad gyngestativet… ikke en helt perfekt opbevaring Arrghhh.

Vi har tænkt os at bygge et skur, hvor vi kan opbevare alle vores haveredskaber og med et udhæng, hvorunder der kan hænges bøjler op, som kajakkerne kan ligge på.

I stedet for at starte helt fra bunden, og tegne det hele selv, har vi hentet inspiration hos XL byg, som har en hel masse skure, pavilloner, udhuse o.lign. som er designet og blot skal samles (og altså…. hvor svært kan det være ;-))

Det er lidt en kombination af de her to skure vi godt kunne tænke os. Modellen øverst er meget praktisk med både et lukket rum og med et udhæng, hvor ting kan være i tørvejr, men er let at komme til. Størrelsen skal dog nok skaleres op, så den er mere som skuret nederst.

Når vi vil kombinere to forskellige skure, kan vi dog ikke nyde godt af det ellers geniale koncept, at man får alt hvad man skal bruge i én samlet pakke – det betyder at man ikke har noget spild og at der medfølger en vejledning til udførelsen (ja, jeg indrømmer, at det kunne jeg sikkert godt bruge)

Leveringstiden er 3-5 dage og hvis man har brug for det kan det finansieres over flere måneder.

Ud over de her byg-selv-skure findes alle XL bygs produkter også på hjemmesiden. Udvalget er kæmpe stort og for overskueligheden er det opdelt i kategorier som fx. Elværktøj & tilbehør, Døre &vinduer og Bolig fritid. Således er det nemt at finde det man skal bruge… uanset om det er værktøj fra Bosch, som her, en ny brændeovn eller  nye arbejdsbukser.

Jeg glæder mig rigtig meget til det bliver færdigt og forhåbentligt bliver lidt kønnere end vores nuværende opbevaring.

Holder I bare rigtig feriefri eller er der måske andre, der også er i gang med handy-woman-life?

Kram!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.